MFA Bedum en voetbalclub maken livestream over stand van zaken

BEDUM – De Stichting Ontwikkeling Multifunctionele Accommodatie (MFA) Bedum en voetbalvereniging SV Bedum organiseren op 1 december aanstaande een livestream uitzending om een update te geven over de stand van zaken rondom de MFA Bedum.

Het is onze gezamenlijke bedoeling om de gemeenteraadsleden, de burgers van Het Hogeland, de partners die de intentieverklaring in 2018 getekend hebben, de leden van SV Bedum en de pers in te lichten over het proces tot nu toe en de huidige stand van zaken, zo laat men weten.

De livestream uitzending wordt vanaf 19:30 uur live gestreamd vanuit hotel ’t Gemeentehuis te Bedum via www.mfabedum.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.