Nieuws van de Winsumer IJsbaan

Ook dit jaar organiseren we weer in samenwerking met de KNSB gratis* schaatsen voor onze leden op Kardinge. Als eerste kunt u op zaterdag 28 november van 16 tot 18 uur de ijzers onder binden. Mocht het natuurijs op woensdag 30 december niet betrouwbaar genoeg zijn, dan zijn onze leden wederom van harte welkom op Kardinge. Die dag wordt de toertocht met stempelkaart en medaille georganiseerd.  En op zaterdag 20 februari is er nog een derde mogelijkheid om lekker rondjes te rijden.

Alle keren is het vervoer van en naar Kardinge op eigen gelegenheid. Neem wel uw lidmaatschapskaart mee, want alleen op vertoon van deze kaart kunt u naar binnen. Vergeet ook muts en handschoenen niet, dat is een verplichting op de ijsbaan. Maar let op ook wij hebben maatregelen moeten nemen in verband met het coronavirus en daarom is het verplicht om iedere deelnemer te registreren. Dit doen wij door middel van een ticketsysteem. Dat betekent dat iedereen die op 28 november komt schaatsen of kijken, verplicht is over een ticket te beschikken. De tickets worden gescand. De tickets zijn kosteloos en te verkrijgen vanaf 1 november. Door u aan te melden via de mail winsumerijsbaan@gmail.com ontvangt u hierover alle informatie van ons. Geen ticket is geen toegang.

Graag zouden wij onze leden willen bijpraten over alle andere zaken met betrekking tot de ijsbaan op onze algemene ledenvergadering op vrijdagavond 27 november. Het pad naar ons verenigingsgebouw is deze zomer voorzien van verlichting, dus het is nu nog makkelijker te vinden. In verband met het coronavirus vragen wij u echter wel om u uiterlijk vrijdag 20 november via winsumerijsbaan@gmail.com aan te melden voor deze vergadering en natuurlijk de RIVM-maatregelen in acht te nemen. Ook bent u met of zonder snoeischaar van harte welkom op de klusochtend op zaterdag 28 november vanaf 9 uur.

Om u op de hoogte te houden aangaande de ijsbaan, zouden we het prettig vinden om van al onze leden het emailadres te hebben. Ontvangt u nog geen mailtjes van ons en bent u wel lid, stuur dan een mail naar winsumerijsbaan@gmail.com. Nu lid worden kan natuurlijk ook, dan profiteert uw direct van alle voordelen. Een gezinslidmaatschap kost maar €12 per jaar. Ter vergelijking; een gezinskaart bij Kardinge kost €18,35 voor slechts één ochtend schaatsen. Bij ons kunt u dus voor minder geld wel 3x schaatsen en u steunt een mooie voorziening in ons dorp. Een nieuw lidmaatschap kan via de mail geregeld worden.

Bestuur Winsumer IJsbaan

www.winsumerijsbaan.nl

winsumerijsbaan@gmail.com

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Mochten de door ons geplande activiteiten geen doorgang kunnen vinden, dan informeren wij onze leden hierover zo spoedig mogelijk via de mail.

* Als vereniging betalen wij de kosten voor onze leden per deelnemer, dus graag alleen aanmelden als u daadwerkelijk gaat.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !