Scouting Vinchem vraagt uw stem

GRONINGEN – Scoutinggroep Vinchem uit Winsum is genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen 2020 in de categorie ‘Jeugd’. Wekelijks zorgen tientallen vrijwilligers ervoor dat kinderen zich uit kunnen leven in de buitenlucht.

Kinderen in verschillende leeftijdsgroepen nemen elke week deel aan uitdagende activiteiten waarbij ze leren samen te werken, zelfredzaamheid te kweken en hun persoonlijke talenten ontwikkelen.

De vrijwilligers steken met zijn allen veel tijd en moeite in de programma’s, maar ook in het onderhoud van het terrein en het realiseren van een nieuw scoutinggebouw. Het winnen van de vrijwilligersprijs is het steuntje in de rug wat zij verdienen.

Het bijbehorende prijzengeld van drieduizend euro wil de groep investeren in de bouw van hun nieuwe onderkomen.

STEM HIER

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !