Geen feest, wél attentie voor vrijwilligers Het Hogeland

HET HOGELAND – Vrijwilligers in de gemeente Het Hogeland kunnen een attentie tegemoet zien. De attentie is een blijk van waardering van de gemeente voor het werk van de duizenden vrijwilligers in Het Hogeland. Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen zich voor de attentie aanmelden.

Vorig jaar organiseerde de gemeente, in samenwerking met het steunpunt voor vrijwilligers en stichting Werk op Maat, een speciale vrijwilligersdag op het landgoed Verhildersum in Leens. Van de dag is dit jaar afgezien in verband met de coronamaatregelen.

Gemeente, het steunpunt en Werk op Maat hebben er dit jaar voor gekozen de waardering op een andere manier vorm te geven. Hogelandsters die vrijwilligerswerk verrichten, krijgen de attentie rond 7 december, de nationale Dag van de Vrijwillige Inzet.

Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen zich aanmelden via: vrijwilligersgroningen@hethogeland.nl, via Werk op Maat: 0595 – 433245 of via het steunpunt vrijwilligerswerk: 06 8359 7072. Daarbij moet het aantal vrijwilligers worden aangegeven. Aanmelden kan tot 27 november.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !