Wethouder Theo de Vries neemt portefeuilles voorganger over

HET HOGELAND – De nieuwe CU-wethouder van de gemeente Het Hogeland, Theo de Vries, neemt de portefeuilles over van zijn voorganger, Harmannus Blok. Dat heeft het college van B&W op 3 november besloten.

Dit betekent dat De Vries verantwoordelijk wordt voor Recreatie en Toerisme, Landbouw, Visserij en Natuur, Beheer en Onderhoud, Gemeentelijk Vastgoed, Milieu en circulaire economie (afval, water, riolering), Sport en de Omgevingswet.

Als gebiedswethouder wordt Theo de Vries verantwoordelijk voor, globaal, de dorpen in het oostelijke deel van de voormalige gemeente De Marne, Adorp, Sauwerd, Wetsinge, Winsum en Zuid- en Noordwolde.

De komst van de nieuwe wethouder heeft verder niet tot wijzigingen in de portefeuilles van de overige collegeleden geleid. Wel is een aantal grote projecten herverdeeld. Theo de Vries wordt verantwoordelijk voor de centrumplannen voor Winsum en de Multifunctionele Accommodatie in Bedum.

Wethouder Kristel Rutgers zet het project De Tirrel in Winsum voort.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.