Ondernemers Koopcentrum De Scheve Toren Bedum pakken ‘in’ met Sint-Maarten

BEDUM – Elk jaar is het normaliter met Sint-Maarten enorm druk in de Grotestraat en omgeving. Het centrum werd altijd volledig afgezet zodat ruim 800 kinderen veilig langs alle winkels konden lopen terwijl de ouders genoten van koffie of warme chocolademelk bij één van de twee aangewezen locaties in de Grotestraat.

Echter Corona laat deze activiteit dit jaar in deze vorm niet toe en dat heeft de aangesloten ondernemers van het Koopcentrum de Scheve Toren doen besluiten tot een andere actie. Na snel overleg met alle basisscholen in Bedum werd deze actie zeer enthousiast ontvangen.

Vervolgens is door alle aangesloten ondernemers voorverpakt snoep afgeleverd bij de Koffieleut en Kadootje Opmaat, beide gevestigd in de Grotestraat en tevens lid van de vereniging. Aansluitend is door de cliënten van deze beide organisaties alles weer ingepakt in een grotere zak en zijn er in totaal 825 zakjes gemaakt t.b.v. alle leerlingen van alle basisscholen in Bedum.

Deze zakjes zijn vervolgens dinsdag 10 november uitgereikt op de scholen. Eén van de scholen had voor de ondernemers een mooi cadeau gemaakt als dank voor deze attentie (zie foto) En één van de scholen kan deze actie zo waarderen dat woensdag 11 november om 10.00 uur vele kinderen alsnog Sint-Maarten gaan lopen als dank richting de ondernemers voor deze actie.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !