Primeur Dansworkshop Worlddancers voor Terra Praktijkonderwijs

WINSUM – Donderdagmiddag 12 november had Terra Praktijkonderwijs de primeur van de dansworkshop-show van de Worlddancers. Het was de eerste workshop van de dansgroep op een school, om leerlingen professionele moves bij te brengen. 

Met de slogan ‘Worlddancers zetten iedereen in beweging’ proberen de zes danseressen, waaronder meervoudig wereldkampioen streetdance Chantal de Boer uit Winsum, deelnemers aan de workshops in beweging te krijgen. Op Terra verzorgden Chantal de Boer en Danique Haveman – twee van de zes Worlddancers – een fantastische dance-clinic. Beide danseressen hadden er veel plezier in, net als de deelnemende leerlingen. Met de school is een samenwerkingsverband afgesproken, wat zal inhouden dat er vaker workshops zullen worden gegeven..

Worlddancers on tour

Na optredens met eigen professionele geluidsapparatuur, maar ook met de Groninger volkszanger Burdy, gaan de Worlddancers deze dansworkshop-show op meerdere scholen in het basis- en voortgezet onderwijs in de provincie Groningen, en daarbuiten, verzorgen. Stichting Worlddancers doet dit in samenwerking met non-profit organisatie & adviesbureau L’artiste.

Ook zullen jeugdsozen, theaters en festivals worden aangedaan. De Worlddancers verzorgen dan een eigen show, waarbij de choreografie door de danseressen zelf is bedacht. Dit met of zonder artiest(en).

Voor meer informatie over de Worlddancers: Tel: 06 12116889 E-mail: worlddancers2020@gmail.com

Ook zijn de Worlddancers te volgen via facebook (worlddancers 2020) & Instagram (@worlddancers2020).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !