Burgemeester schiet Sinterklaas in Roodeschool te hulp

ROODESCHOOL – De burgemeester van Het Hogeland maakt het mogelijk dat de Sint de schoolkinderen op gepaste wijze kan verrassen. Ook Sinterklaas is in zijn doen en laten in coronatijd onderworpen aan de crisisregels. Maar gelukkig is daar een passende oplossing voor gevonden.

Sinterklaas heeft eerst KAR (Kinder Activiteiten Roodeschool) om hulp gevraagd om toch de kinderen in deze lastige tijden te kunnen bereiken die in Roodeschool wonen of in Roodeschool op school gaan.  Het gaat de Sint ook om de broertjes of zusjes van deze kinderen die de leeftijd hebben van 0 tot 12 jaar (groep 8).

De in jeugdwerk zeer ervaren KAR boog zich over het probleem en heeft een plan ontwikkeld en aan Sinterklaas gegeven. De Goedheiligman heeft het op zijn beurt ingediend bij de gemeente Het Hogeland. De gemeente heeft dit plan goedgekeurd wat betekent dat de burgemeester als verantwoordelijke voor de corona-maatregelen in de gemeente het heeft beoordeeld als voldoend aan de COVID 19-protocollen.

KAR en Stichting Dorpsbelangen Roodeschool kunnen nu meteen van de plaatselijke ondernemers de uitvoering van dit plan ter hand te nemen ter ondersteuning van Sinterklaas. Wat het plan inhoudt, is natuurlijk een verrassing/Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !