Sinterklaas brengt onverwacht bezoek aan Omroep Het Hogeland

WINSUM – Johan Patje en Piet Tuinman werden donderdagmiddag overdonderd door Sinterklaas. De goedheiligman kwam onaangekondigd langs bij de presentatoren in hun middaguitzending “Van 2 tot 5”. 

Sinterklaas meldde dat hij het, samen met de Pieten, erg druk had met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest op 5 december. Toch wilde hij, ondanks deze drukke agenda, een bezoek brengen aan de nieuwe Omroep Het Hogeland.

Tijdens het programma vertelde Sinterklaas dat alles wat anders verloopt, nu met Corona, dan zonder Corona. Hij vond het jammer dat hij de kinderen van het Hogeland niet persoonlijk had kunnen ontmoeten bij een intocht zoals gebruikelijk.

Positief is dat de Sint de programmamakers vertelde dat de Pieten druk doende zijn met het inpakken van kadootjes voor alle kinderen op het Hogeland. En dat zijn er heel veel.

Voorlopig heeft de Sint een slaapadres aan de Stationsweg 11 in Winsum, uiteraard kunnen kinderen daar even gaan kijken en ontdekken hoe de slaapkamer van de Sint is ingericht.

De Sint wees de presentatoren er nog op dat er een Sinterklaasjournaal te volgen is op Omroep het Hogeland en op de site van Promotie Winsum.

Donderdag 3 december komt er wederom hoog bezoek naar de studio. Dan zal de hulp-Sinterklaas uit Uithuizen te gast zijn in het programma ‘Cult-uurtje’ (17.00-18.00 uur) van Anja Poelma.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.