Website gemeente moet inwoners beter informeren over aardbevingsproblemen

HET HOGELAND – De gemeente Het Hogeland heeft een website geopend voor wie op de een of andere manier met de aardbevingen te maken heeft. “Wie nieuwsgierig is naar de Hogelandster versterkingsaanpak kan vanaf nu terecht op de vernieuwde website van de gemeente,” zo laat men weten.

Op de website www.hethogeland.nl/aardbevingen staat informatie over de aardbevingen, het indienen van schade en het krijgen van hulp. Ook is nu op een interactieve kaart te zien met gegevens van wat in welk dorp gebeurt op het gebied van versterking. Het is daarmee een aanvulling op de aardbevingswaaier die de gemeente vorig jaar huis-aan-huis liet bezorgen.  “Inwoners die willen meedenken of vragen hebben kunnen ook via de website contact opnemen met de gemeente,” aldus de gemeente.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !