Vier invalswegen Leens voorzien van kunstwerken

LEENS – Ruim een jaar geleden ontstond binnen Vereniging Dorpsbelangen Leens het idee om de vier ingangen van het dorp te verfraaien met kunstwerken. Dankzij de toekenning van subsidie door Gemeente Het Hogeland, werd het mogelijk om het idee uit te voeren.

Daarna heeft de Ulrumer kunstenares Margriet Barends een aantal kunstwerken ontworpen. Deze kunstwerken zijn aan het dorp voorgelegd, zodat duidelijk werd waar de voorkeur naar uitging. Deze voorkeur is gevolgd en heeft erin geresulteerd dat een aantal vrijwilligers binnen Vereniging Dorpsbelangen Leens de vier kunstwerken heeft geplaatst deze maand.

V.l.n.r. Hoofdstraat, Wierde en Rietemastraat. Foto boven het artikel is Breekweg.

Het bestuur van Vereniging Dorpsbelangen Leens is enorm in zijn nopjes met wat er bereikt is: ‘Het is ontzettend mooi dat we deze dorpsmarkeringen hebben kunnen realiseren en zo ons dorp nog mooier hebben kunnen maken. Wij zijn ontzettend trots op de inzet van iedereen in het hele traject.’

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !