‘Komt Allen Tezamen-Flashmob’ op Kerstavond

WINSUM – R.K. de Liudgerparochie, De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Poort, Winsum en de Protestantse Gemeente Winsum-Halfambt, hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot een Flashmob op kerstavond: ieder voor eigen huisdeur zingt om 22.00 uur ‘Komt allen tezamen’. 

Geen lichtjestocht, bijna geen kerstnachtdiensten om naar toe te gaan, geen warme chocolademelk of glühwein bij het uitgaan van de kerk en toch: “Komt allen tezamen”. De kerken nodigen iedereen uit op 24 december om 22.00 voor de eigen huisdeur, op het balkon of achter het raam het kerstlied ‘Komt allen tezamen’ te zingen. Als tegen tienen de klokken van de kerken beginnen te luiden, trek dan een jas aan en ga dan naar buiten. Ken je de tekst niet? Geen probleem, op pagina 3 van De Wiekslag – elke week in je brievenbus – is het lied ‘Komt allen tezamen’ te vinden. Zing het uit volle borst, samen met buren en overburen. Instrumenten mogen ook meedoen. Na afloop roep je elkaar ‘een gelukkig kerstfeest’ toe!

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !