Inwoners Westernieland verrast met kerstkadootje

WESTERNIELAND – Op kerstavond werden alle inwoners van Westernieland verrast. Met een prachtig verlichte ‘kerstkar’ brachten in kerstoutfit geklede vrijwilligers – jong en oud – kerstpresentjes langs de deuren. Een mooi gebaar in deze moeilijke tijd, waarin we veel samenzijn moeten missen. De Westernielandsters met de respectabele leeftijd van 80 jaar en ouder, en zieke dorpsbewoners, kregen naast het kerstpresentje ook een kerststuk aangeboden. De hartverwarmende actie werd mogelijk gemaakt door vereniging Dorpshuis Westernieland, commissie Dorpskerstfeest, vereniging Dorpsbelangen Westernieland en Kerk in het Dorp. 

https://www.youtube.com/watch?v=gs3U8dQ5xBY

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !