Faunavisie Westernieland in ‘Samen voor Dieren’ bij SBS6

WESTERNIELAND – Op 9 en 10 november heeft een filmploeg van SBS6 bij Faunavisie Wildlife Care (FWC) om opnamen te maken voor een nieuwe tv-programma ‘Samen voor Dieren’. In de eerste aflevering – 2 januari, 16.30 uur – is de dierenopvang in Westernieland te zien. 

Pim Lollinga van FWC: “De eerste dag van de opnames was het prachtig mooi weer, maar de tweede dag zat alles potdicht door de mist. Na twee dagen waren Mieke (Pims vrouw, red.) en ik bekaf door alle drukte en ’takes’ overdoen.”

Leuke bijkomstigheid was de cheque van 10.000 euro die Pim en Mieke op de eerste dag mochten ontvangen van Stichting DierenLot. Hiermee kunnen oude dierenverblijven worden vervangen aan de Dirk Wieringastraat in Westernieland.

Het resultaat van twee dagen filmen is te zien in het nieuwe programma van SBS6, over diverse opvangcentra in Nederland. “Als Faunavisie mogen wij de spits afbijten, je kunt dan achter de schermen kijken en zien wat we allemaal doen” laat Lollinga weten.

Het programma ‘Samen voor Dieren‘ wordt door tv-dierenarts Piet Hellemans gepresenteerd./AT

 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !