Visie Toerisme en Recreatie in mei klaar

HET HOGELAND – Het college laat een visie Toerisme en Recreatie opstellen. De visie vloeit voort uit het collegeprogramma ‘Doar gruit en bluit’. Stimulering van het toerisme is een van de speerpunten uit dat programma.

De visie wordt opgesteld in overleg met inwoners, ondernemers in de sector, andere overheden en belangenorganisaties. Het stuk wordt voorzien van een uitvoeringsplan. De visie en het plan moeten in mei van dit jaar klaar zijn.

Verantwoordelijk wethouder Theo de Vries: “Mede door de coronacrisis zien we dat het binnenlands toerisme groeit. Daar moeten we op inspelen. Toerisme en recreatie kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de economie en de leefbaarheid. We hebben hier ongekende mogelijkheden liggen. Die willen we optimaal gebruiken.”

Voor het opstellen van de visie en het uitvoeringsplan doet de gemeente een beroep op ZKA Leisure Consultants.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !