Briefstemmen voor 70 jaar of ouder, let op de datum

HET HOGELAND – Kiezers van 70 jaar of ouder kunnen per post hun stem uitbrengen. Even goed op de datum van verzenden letten.

Hoe het werkt het? U hoeft zelf niets aan te vragen. Bent u 70 jaar of ouder op 17 maart 2021? Dan ontvangt u 2 keer post. Eerst krijgt u uw stempluspas. Vervolgens krijgt u uiterlijk 11 maart een tweede envelop met een briefstempakket. Daar zit ook een uitleg over het briefstemmen bij.

Stuur uw briefstem per post voor vrijdag 12 maart 17.00 uur.

Of geef uw briefstem af bij het afgiftepunt in het gemeentehuis in Winsum. Het afgiftepunt is open op woensdag 10 maart, donderdag 11 maart, vrijdag 12 maart, maandag 15 maart en dinsdag 16 maart van 09.00 – 17.00 uur. Op woensdag 17 maart  is het afgiftepunt open van 07.30 – 21.00 uur.

Meer informatie over briefstemmen

Ga naar rijksoverheid.nl Daar kunt u ook een filmpje bekijken hoe u als 70-plusser uw stem per brief kunt uitbrengen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !