De poesefoeselende lijfwacht van Dion Graus en alweer heibel in het bejaardenhuis

Dion Graus uit Heerlen en nummer 13 voor de PVV. Dion zou in het gebouw van de Tweede Kamer zijn vriendin of partner hebben laten beneuken door een lijfwacht van hem, van Dion dus. Ik las het met gevoel voor relevante nuances in NRC Handelsblad. Je ziet het zó voor je. De lijfwacht, na uren wachten, alsmaar koffie, zegt tegen zijn baas: ”Goefertoeme Dion, nou heb ik toch ineens zin om even een potje te rampetampe, man.” Waarop Dion zegt: “Nou, dan pakje toch gewoon mijn wiefke.” (Wiefke is Limburgs). Nou ja, zo ’n blauwe zetel in de Tweede kamer, het moet er goed op wippen zijn, lijkt ons. Het wiefke wou niet echt  aan het potje pompen meewerken, vandaar, aldus NRC Handelsblad, met oog voor details, dat Dion een handje moest helpen haar benen te spreiden.

De vrouw heeft een aanklacht tegen Dion ingediend en de zaak is in onderzoek. Zij voelde zich gedwongen, geïntimideerd, door onze man die pal staat voor de dierenbescherming, dergelijke seksuele handelingen te verrichten, om het wat stijlvoller te zeggen. Het was vaker voorgekomen. Dion huurde dan een sauna af en dan mocht de bodygard er weer overheen. Het maakte deel uit van de beloning voor deze veiligheidsman want Dion had hem op eigen kosten ingehuurd. Zeg maar, beloning in natura. Of deze bewaker de beloning in natura bij de belastingdienst heeft opgegeven als inkomen, is niet bekend. Daar kan-ie nog problemen mee krijgen als de Blauwe Enveloppen Brigade daar achter komt.

Er staat nergens dat het verboden is in de Tweede Kamer te poesefoeselen. Sterker nog, als men moet kiezen tussen de lekker verwarmde Tweede Kamer of het tochtige fietsenhok van de Kamer, dan is de keuze wel erg gemakkelijk en toch alleszins redelijk. Het enige punt is dat Dion zijn vriendin – zij was zijn fractie-medewerkster, een gevaarlijk beroep hoor, ik hoor het wel vaker –  intimideerde om seks met een ander te doen.

Voor wie van heibel houdt, gelukkig hebben we 50Plus bij de hand. De heibel in het bejaardenhuis, het gaat niet over en we besparen u een overzicht daarvan. Maar gisteren ging het verder. Lijsttrekker Liane de Haan riep nummer drie, Ellen Verkoelen, op om zich te schikken naar het verkiezingsprogramma of anders zich terug te trekken. Het gaat over de pensioenen op 65 of 67 jaar. Coronatijden of niet, één ding blijft hetzelfde: de terugkerende ruzies binnen de gelederen van 50PlUS. Nou ja, we kunnen altijd nog op lijst 25 stemmen, de eigen lijst van de al jaren standvastige, betrouwbare rots in de branding voor onze bejaarden, Henk Krol. Let even goed op, Henk heeft niks meer met 50Plus te maken en veel kiezers schijnen, zo meent Henk, dat niet door te hebben. Voor onze oudere lezers: Henk Krol, lijst 25; 50Plus lijst nummer 10.

Tijl Uilenspieghel

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.