Mooi initiatief van GBS De Horizon in Bedum

BEDUM – Zoals bekend werd er dit jaar geen Bedumer Winterloop gehouden. Na een oproep van het team zijn er toch vele particuliere en bedrijfsmatige acties georganiseerd. Nieuw en ontzettend leuk is een initiatief van GBS De Horizon in Bedum. Het team van De Horizon is enthousiast aan de slag gegaan met het opzetten van een coronaproof mini-sponsorloop.

Kanker is een ziekte dat zo maar ineens onderdeel van ieders leven uit kan maken. De school levert daarom op deze manier graag een bijdrage aan het UMCG Kanker Researchfonds. De loop wordt gehouden op donderdag 1 april; per klas en onder schooltijd om te voorkomen dat ouders en grootouders komen aanmoedigen. Uiteraard kunnen zij de kinderen wel sponsoren. De lijsten hiervoor worden deze week uitgedeeld. Mocht een ieder nu al een bijdrage willen leveren aan dit evenement, dan kan dat via de site van www.bedumerwinterloop.nl. Iedereen alvast veel dank voor de support voor deze geweldige actie!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.