Wat is belangrijk aan een jeugdsoos in het dorp?

HET HOGELAND – Het Hogeland moet voor jongeren een fijne gemeente zijn. Plekken waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten zijn daarom erg belangrijk. Om gezellig te kletsen, je hart te luchten of om samen iets te doen. Voor veel jongeren is de jeugdsoos die plek.

De gemeente is benieuwd naar de mening van jong en oud. Daarom hebben ze een online vragenlijst over jeugdsozen gemaakt. De gemeente wil graag weten wat de jonge inwoners belangrijk vinden aan een jeugdsoos. Vul de vragenlijst in en help de gemeente. Het duurt maximaal een paar minuten.

Wat doet de gemeente met de uitkomsten?

Ze gaat kijken wat er nodig is om jeugdsozen een veilige ontmoetingsplek voor jongeren te laten zijn. Maar ook hoe de jeugdsoos goed binnen de omgeving past. Hoe meer ingevulde vragenlijsten er komen, des te beter de gemeente dat kan doen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !