Anja Poelma komt met Gronings liedje ‘Babbelbek’

WINSUM – Multi-talent Anja Poelma laat zich horen en zien met het liedje ‘Babbelbek’. Hiermee wordt duidelijk dat het flink mis kan gaan als mensen met elkaar roddelen. Het liedje wordt prachtig ondersteund door de videoclip waarin de Winsumse niet alleen als zangeres te zien is, maar ook haar talent om typetjes neer te zetten geweldig leuk laat zien.

Anja Poelma is geen onbekende in de creatieve wereld. Zo schrijft zij humoristische Nederlandstalige liedjes die op haar eigen YouTube-kanaal te zien zijn. Ook behoort Anja tot de vaste kring van acteurs van de Winsumer cabaretgroep Neijoarsveziede en heeft zij als vrijwilliger bij Omroep Het Hogeland een eigen radioprogramma genaamd Het Cult-uurtje waarin zij gasten ontvangt die cultureel actief zijn.

Aanleiding voor het lied was collega zanger Richard Hoek die Anja aanmoedigde deze keer eens een Groningstalige tekst te schrijven. De Meertmoand Streektoalmoand gaf haar het laatste zetje.

Anja heeft hulp gekregen van nog twee getalenteerde Winsumer dames, Minke Soolsma die de muziek heeft geschreven en de gitaarpartij voor haar rekening heeft genomen en Lucia Hebers die de bas, drums en toetsen speelt en daarnaast de videoclip gemaakt heeft. De opnames zijn coronaveilig, zonder publiek en technici, in de Blauwe Schuit en thuis gemaakt.

Doel van het liedje is om een (glim)lach op ieders gezicht te toveren. De dames nodigen iedereen dan ook uit om de videclip te bekijken.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !