Prachtige samenwerking VV Eenrum en Coop Eenrum

EENRUM – COOP Eenrum steunt VV Eenrum al vele jaren in de vorm van sponsoring zoals je sponsoring wel vaak ziet. Sinds het afgelopen jaar is VV Eenrum nadrukkelijke een andere weg ingeslagen als het gaat om sponsoring. Met inmiddels een mooi aantal bedrijven zijn samenwerkingen ontstaan, een win win voor beide partijen.

COOP Eenrum is daar hét voorbeeld van, VV Eenrum doet al haar horeca inkopen bij de COOP in Eenrum en er zijn meer uitingen zichtbaar op het sportpark. Zo is de achterzijde van de plattegrondborden van het sportpark voorzien van een COOP jasje waar de vertrekkende bezoekers van het sportpark slim geattendeerd worden op de route naar de prachtige COOP winkel in Eenrum, zo vertelt bestuurslid samenwerkingen Eric Schoenmakers zeer enthousiast. En daar is het niet bij gebleven, ook de splinternieuwe dug-outs van het Notaris Suk veld (hoofdveld) zijn voorzien van subtiele COOP reclame. COOP ondernemer Raymond Bijlholt is zeer in zijn nopjes met de samenwerking. “Het is voor ons niet alleen mooie extra handel, wij vinden het als onderneming ook ontzettend belangrijk dat een voorziening als de voetbalvereniging behouden blijft voor ons dorp Eenrum”, laat Bijlholt weten. Hij is onder de indruk van het meer dan prachtig wordende compleet vernieuwde sportpark. “Hier wordt toch iedereen helemaal blij van?”

Eric Schoenmakers krijgt als blijk van waardering uit de handen van Bijlholt een cheque van maar liefst € 575,- overhandigd. “Een prachtig gebaar van een geweldig bedrijf”, zegt Eric glunderend. En voegt daaraan toe “De vereniging zit nog bomvol plannen en daar horen ook zeker leuke plannen in de samenwerking met de COOP bij.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.