Nieuw bij Omroep Het Hogeland: Alles Beter met Ard & Peter

WINSUM – Zondagavond is de eerste uitzending van het programma ‘Alles Beter met Ard en Peter’. Een eigenzinnige en simplistische kijk op nieuws, sport en politiek. “Met een beetje vrolijk de week afsluiten”, aldus het duo Peter Buurma en Ard Torrenga, die op donderdagavond ook het programma LAAIV presenteren.

Daarnaast een prijsvraag die iedereen middels een appje kan winnen en de ‘Mop van de Week’. En natuurlijk veel – en een verscheidenheid – aan muziek, waaronder bekende Schlagers, Rock, Hollandstalig, Disco, die je vanaf de bank kan meezingen. Uiteraard zijn Ben en Ruurd – net als bij Radio Onzin – ook weer van de partij.

Zondagavond van 21.00-23.00 uur te horen en te zien via Ziggo (kanaal 44), KPN (kanaal 1479) en via de website, klik hier.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !