Ook geen Bedrijvenvoetbal Bedum in 2021

BEDUM – De zomereditie van het bedrijvenvoetbal 2021 gaat niet door. Dat besluit heeft het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal Bedum genomen.

“Het bedrijvenvoetbal moet een feest zijn voor alle inwoners uit Bedum en omstreken waar zij  zonder opgelegde maatregelen kunnen genieten van sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid. Door de pandemie kunnen we de veiligheid voor sporters en bezoekers in juni nog onvoldoende garanderen. Er zijn nog te veel onzekerheden met een grote impact op de voorbereidingen”, licht voorzitter Petra Makkes toe. Het bestuur acht de kans erg groot dat ze in juni nog met forse beperkende maatregelen rekening moet houden. Bovendien wil het bestuur de bedrijven die sponsoren en/of deelnemen in deze lastige economische periode niet financieel belasten.

“We hopen dat het zaalvoetbalgala in december van dit jaar in Sporthal De Beemden wel door kan gaan”, besluit Makkes. Het bestuur gaat ervan uit dat het normale leven in 2022 weer hervat is en ze in het laatste weekend van juni 2022 wederom een prachtig evenement in Bedum mogen organiseren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !