Uitdeelmarkt Maxima: gratis kleding 

WINSUM – Kledingbank Maxima Het Hogeland houdt op 15 mei aanstaande een uitdeelmarkt, waarbij gratis kleding wordt weg gegeven. Het gaat hier om kleding van goede kwaliteit, maar wat niet in de winkel zal komen te hangen. Deze markt wordt buiten op de parkeerplaats voor de winkel gehouden aan De Werf 5 te Winsum van 10:00 tot 15:00 uur. 

Inwoners van de gemeente Het Hogeland met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm zijn welkom. Mee te nemen naar de markt, een identiteitsbewijs en uitkeringsspecificatie of voedselbankpas of doorverwijsbrief. Het maken van een afspraak om deze markt te bezoeken is niet nodig.

Er worden geen gegevens van bezoekers tijdens de uitdeelmarkt genoteerd. Tevens staat deze gratis kleding los van de kledingkaart in de winkel. Naast het uitzoeken van kleding op de uitdeelmarkt, is het ook mogelijk om als nieuwe klant ingeschreven te worden in de winkel.

Kom zoveel mogelijk alleen!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !