De Voedseltuin in Uithuizen in “andere” handen

UITHUIZEN – De Voedseltuin is al enige jaren gevestigd aan Bovenhuizen 6 Uithuizen. Omdat de continuïteit van de tuin veel tijd en aandacht vraagt is er besloten om voor de Voedseltuin een apart bestuur aan te stellen zodat de stichting Eigen Kracht Noord Groningen zich weer kan focussen op het armoedebeleid en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.

Stichting Eigen Kracht Noord Groningen heeft als doel  de zelfredzaamheid van inwoners van Noord Groningen te bevorderen. Dit doen ze door het ontplooien van initiatieven zoals de Voedseltuin.

De Voedseltuin wordt nu gerund door de nieuw in het leven geroepen stichting Voedseltuin Het Hogeland, en zij zullen zich concentreren op de tuin en alle activiteiten daar om heen. Alle groenten worden geleverd aan De Voedselbank Het Hogeland. Als er te veel is, wordt geleverd aan de andere Voedselbanken in de Provincie Groningen.

Op 9 juni wordt er een gezondheidsdag georganiseerd. Meer info over deze dag volgt nog.

Als u belangstelling hebt om eens te kijken, neem dan contact op met Lub Snijder, via lubsnijder@planet.nl of 06-29598642

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !