Van Twee tot Vijf op woensdag terug

HET HOGELAND – Omroep Het Hogeland is erg blij dat het informatieprogramma Van Twee tot Vijf op woensdag weer gaat starten. De presentatoren op woensdag zijn Hayo Vos en Han Hefting.

Hayo behoeft geen introductie, de radioman pur sang draait vanaf de start van de omroep al mee in het presentatieteam met op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur het programma MuziekExpress en Hayo was al een van de programmamakers van Twee tot Vijf.

Nieuw in het presentatieteam is Han Hefting. Han stelt zich zelf even voor:

“Han, 62 jaar jong, weduwnaar na een goed huwelijk van meer dan 35 jaar, een dochter van bijna 25. Geboren in Leens, opgegroeid in de stad Groningen en gaan studeren in Amsterdam. Vervolgens 40 jaar blijven hangen in de Randstad. Het grootste deel daarvan in de Beemster, aldaar 10 jaar wethouder geweest. Daarvoor ruim 20 jaar bij de Rabobank gewerkt. Inmiddels freelance adviseur van bedrijven in hun relatie tot de overheid, pianostemmer, energiecoach, medeoprichter van het Cultuurplatform Het Hogeland, en vanaf september a.s. weer student.

Sinds eind 2019 weer woonachtig op het Hogeland, aan de voet van de Jeneverbrug in Winsum. In Obergum dus. Het mag een cliché heten, maar het voelde als thuiskomen. Al weer een jaartje heel gelukkig samen met Maaike.”

Tijdens de kennismakingsgesprekken ontstond er een goede klik tussen beide heren en dat maakt luisteren/kijken de moeite meer dan waard.

Van Twee tot Vijf is ook op dinsdag en donderdag te beluisteren/ bekijken met nieuws, (achtergrond)-informatie, interviews en muziek. We zijn nog op zoek naar presentatoren voor van Twee tot Vijf op maandag en vrijdag.

Lijkt het jou leuk om zo’n programma te presenteren stuur dan een mailtje naar cees@omroephethogeland.nl of een WhatsApp-bericht naar 0650231841.

Omroep Het Hogeland is te volgen op Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1479 of via de site www.omroephethogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !