Worlddancers ontvangen Innovatiepaspoort

WINSUM- Stichting Worlddancers ontvangt het Innovatiepaspoort Noord-Nederlandse Innovatiemonitor 2021. Dit ‘paspoort’ is opgesteld in het kader van het project Noord-Nederlandse Innovatiemonitor, dat is geïnitieerd door de Rijksuniversiteit Groningen en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Daarnaast zijn TCNN, NOM, PNO Consultants, MKB-Noord, VNO-NCW Noord, de Water Alliance, het Octrooicentrum Nederland, de Metaalunie en Impact Noord bij dit initiatief betrokken als strategische partners.

De beoogde doelstelling is om innovatieactiviteiten, investeringen en prestaties van bedrijven uit Noord-Nederland in kaart te brengen en te vergelijken met gelijksoortige bedrijven.

Arie Molenhuis laat namens Stichting Worlddancers weten uiterst content te zijn met het ontvangen van de innovatiepaspoort2021.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !