Videoclip “Dagje uit voor kinderen van cliënten Voedselbank” online

DELFZIJL/NOORDWOLDE – Delfzijlster André Ampak is onlangs met een actie gestart om de kinderen van cliënten van de Voedselbank Groningen een dagje naar themapark De Efteling te laten gaan. Hiervoor is een audio/video-clip opgenomen, waarvan de opbrengsten dit initiatief mogelijk moeten maken. Kars Wierts, eigenaar van opnamestudio GELUID in Noordwolde, werkte hier belangeloos aan mee, evenals vele talentvolle zanger(e)s(sen).

Er kan gedoneerd worden, uiteraard via de site van de Voedselbank Groningen, maar ook via de QR-code op de videoclip, die zaterdag 26 juni wordt gelanceerd.

Eerdere videoclip voor het goede doel, de zorg:

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.