Colourful het Hogeland organiseert receptenwedstrijd ‘Proef de Wereld!’

HET HOGELAND – Colourful Het Hogeland helpt mensen met buitenlandse ‘roots’ zich welkom en thuis te voelen op het Hogeland. Dat doen we door hen tijdens allerlei activiteiten in contact te brengen met dorpsgenoten en lokale instellingen en bedrijven. Tijdens de Coronatijd was het moeilijk om activiteiten te organiseren, maar nu de regels weer wat worden losgelaten staan we te trappelen om een receptenwedstrijd te organiseren voor alle inwoners van het Hogeland. Iedereen kan meedoen van jong tot oud.

Laat ons meegenieten van je talenten en ga deze zomer tijdens de vakantie op zoek naar allerlei lekkernijen in binnen-en buitenland! Alles is toegestaan: voorgerechten, hoofdgerechten, toetjes en gebak.

Van 10 juli tot 10 september kunnen deelnemers ( alleen inwoners van de gemeente Het Hogeland ) hun lievelingsrecepten inleveren, voorzien van foto of filmpje en een kort verhaal waarom dit jouw/uw favoriete gerecht is. Het verhaal mag ook ingesproken worden als  je moeite hebt om het in het Nederlands op te schrijven.

Stuur dit naar info@colourfulhethogeland.nl

Volg en like ons op https://www.facebook.com/colourfulhethogeland of kijk op de poster bij de supermarkten en bibliotheken op het Hogeland. Iedereen kan op onze facebookpagina zijn/haar stem uitbrengen op het gerecht dat men het beste vindt. Er blijven uiteindelijk 12 recepten over. Van deze 12 recepten wordt een digitaal kookboek gemaakt. Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen dit digitale kookboek toegestuurd.

De 12 winnende recepten worden door de deelnemers bereid op 9 oktober en door een vakjury beoordeeld.

De jury kiest uiteindelijk 3 winnaars, die een geldprijs kunnen winnen van €150,-, €100,- of €50,-

Eten verbindt: PROEF DE WERELD!

Meer info: www.colourfulhethogeland.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.