Vier pensionado’s nemen afscheid van Terra Winsum

WINSUM – Vier medewerkers van Terra Winsum, locatie Hamrik (vmbo en hgl), zijn met pensioen gegaan. Op dinsdag 6 juli werd het groot aantal dienstjaren van de pensionado’s gezamenlijk gevierd.

De gepensioneerden, de heer Jan Langelaar, de heer Hans Leenders, de heer Emile de Jonge en mevrouw Alian Bergsma, werden met een limousine naar school gebracht en werden verwelkomd door een erehaag van collega’s, oud-collega’s, vrienden en familie.

Alle vier werden toegesproken door de directie en de personeelsvereniging en werden toegezongen door het publiek met gepersonaliseerde teksten. Als afscheidscadeau hebben de vertrekkende collega’s twee appelbomen geschonken aan de school. Deze werden met veel liefde geplaatst en zullen in de komende jaren hun vruchten afwerpen.

Terra Winsum kijkt terug op een mooie dag, waarbij na een periode van afstand er weer ruimte was om de verbinding aan en met elkaar te versterken. Iets waar Terra Winsum (de vroegere groene school) groot door is geworden. De verbinding tussen collega’s, leerlingen en ouders. Afdelingsdirecteur Jeroen de Munck: ‘De verbinding tussen onze pensionado’s en Terra Winsum zal minder worden, maar zeker niet verdwijnen. Iedereen gaat zijn of haar eigen weg en dat is goed. Toch weten we dat de connectie met Terra Winsum er is, was en altijd zal blijven. De deur staat altijd open en de koffie staat altijd klaar’.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !