vv Winsum contracteert trainers

WINSUM – Recent vond de contractondertekening plaats met de trainers die komend seizoen actief zullen zijn bij vv Winsum. Ook voor komend seizoen weet vv Winsum weer veel talent aan zich te binden.

De vereniging investeert fors in onder andere de verdere professionalisering van de jeugdopleiding en het vrouwenvoetbal. Met het nieuwe sportpark en de aanstelling van de trainers kunnen we komend seizoen weer een stap zetten, aldus voorzitter Ben Breukelman. Hij blikte ook terug op afgelopen seizoen. “Ondanks alle coronamaatregelen heeft de jeugd gewoon door kunnen trainen en hebben we diverse activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren. We zien veel enthousiasme en het aantal jeugdleden groeit. We zien uit naar komend seizoen als de competitie voor alle teams weer van start gaat”. Bestuurslid Voetbalzaken Jan Jaap Zijlstra beaamt dit. “We steken als vereniging bovendien veel energie in het begeleiden en opleiden van talentvolle trainers”.

De vereniging werkt ook intensief samen met andere partijen. Zo organiseert FC Groningen in samenwerking met vv Winsum van 17 augustus t/m vrijdag 20 augustus het FC Groningen Voetbalkamp, ondersteunt ING de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal en is er veel contact met de KNVB aangaande diverse opleidingen op het sportpark.

 

Op de trap van boven naar beneden:

Marc Kruger (Trainer / Coach Heren Zaterdag 2 en Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw), Jeroen de Munck (Trainer Heren Zaterdag 2 en Assistent Zaterdag 1), Tim Boerema (Hoofdtrainer JO12)

Quincy Dijkstra  (Hoofdtrainer JO19 en JO12), Erik Jan Buiten (Trainer JO17 en assistent JO10), Jan Pieter Westing (Hoofdtrainer JO13 en JO10), Flavio Fatima (Hoofdtrainer JO15 en JO9), John Kamstra (Hoofdtrainer JO17 en trainer JO15-2), Gaby Hemsens (Coördinator Keepers), Ruben Visser (Trainer Keepers jeugd), Wiebrand Top (Trainer Vrouwen 1), Quinten Hogeveen (Hoofdtrainer JO11), Leroy Munsters (Trainer Keepers jeugd en Trainer MO17), Kim Veldhuis (Trainer MO15), Jolien Dijk (Hoofdtrainer Meiden en Trainer MO15).

Ontbreken op de foto:

Bert Vos (Trainer Heren Zaterdag 1), Patrick Siepel (Trainer Keepers senioren / jeugd), Nico de Vries (Trainer O23), Ulco Brinkhuizen (trainer JO14-1), Ronald van der Kloet (trainer JO9-1), Malyn van der Tuuk (Trainer MO17), (Nina Sijbolts (Trainer MO13), Chantal Streppel (Coördinator Meiden).

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !