Ten Times A Million niet op Pinkpop wél op Livepodium Concorde Baflo

BAFLO – De Nederlands-Duitse alternatieve rockband Ten Times A Million komt vrijdag 27 augustus naar Baflo. Het wordt een concert op 1,5 meter met zittend publiek.

De band is in 2012 opgericht als Mandrake’s Monster, in 2016 werd de naam veranderd in Ten Times A Million. Hun muzikale stijl en moderne productie kunnen worden vergeleken met Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves.

De groep speelde meer dan 300+ liveshows, waaronder een after-show voor de Red Hot Chili Peppers, Nothing But Thieves en verschillende showcase-evenementen zoals ” The Global Rock Summit ” in Los Angeles, ” When Copenhell Freezes Over ” in Kopenhagen en Eurosonic in ons eigen Nederland.

In oktober 2018 bracht de band hun titelloze debuut-EP uit, met de eerste single “When The Lights Go Out”. De EP werd opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen, in samenwerking met producer Julian Emery en mixer Adam Noble. Ze kregen zendtijd op NPO Radio2, 3FM, Kink FM, Pinguin Radio en meer. Daarna volgde een volle festivalzomer waar ze onder ander op Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en vele anderen festivals speelde. Hun EP ‘Born Tomorrow’ kwam uit in augustus 2020, waarvan de titeltrack en “Good Times” allebei Kink X-NL zijn geworden. Tevens is de band begin 2020 benoemd tot 3FM Talent. Ook zullen de jongens van Ten Times a Million in 2021 op Pinkpop staan.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kaarten €12,50. Wil je reserveren, stuur dan een chatbericht naar Live Noord

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !