Word vriend van Omroep Het Hogeland en speel mee met de Vriendenloterij

HET HOGELAND – Omroep Het Hogeland is inmiddels een jaar actief en biedt ruim 50 vrijwilligers een kans om op radio-tv maar ook op organisatievlak leuke en leerzame ervaringen op te doen. De omroep heeft al heel lang de wens om te investeren in nieuwe technieken en bredere ondersteuning voor de vrijwilligers. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig.

Daarom doen wij mee aan de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

Graag vernemen we van jou of je Omroep Het Hogeland  wilt steunen middels een lot in de VriendenLoterij. De mensen die toezeggen onze omroep graag te willen steunen, worden op 22 september tussen 18.30 en 21.30 gebeld door een van onze vrijwilligers om het lot te activeren. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van jouw lot gaat direct naar de omroep.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Hoe meer loten we verkopen, hoe meer we voor onze vrijwilligers, luisteraars en kijkers kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Wil je Omroep Het Hogeland  graag steunen? Meld je dan bij mij aan via secretariaat@omroephethogeland.nl

Sandra Herkströter

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !