Expositie Jan Leurs in Het Spijslokaal Warffum

WARFFUM – Met ingang van 3 oktober 2023 is de prachtige expositie van de olieverfschilderijen van Jan Leurs te zien in Het Spijslokaal. De werken van Jan Leurs zijn zeer gevarieerd en, vooral zijn latere meer abstracte werk, vaak geïnspireerd door muziek.

Zijn vroegere werk bestaat vooral uit realistische stillevens. Later werd zijn werk wat losser, meer impressionistisch en abstracter, maar altijd herkenbaar. Bij een aantal schilderijen kunt u via een QR-code de muziek beluisteren die als inspiratiebron diende voor het schilderij.

De expositie van Jan Leurs is te bezichtigen tot 1 januari 2024.

Het Spijslokaal is tot 1 november geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur. Van 1 november t/m 30 maart is zijn de openingstijden op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur

Komt u van ver dan is het, in verband met een eventuele besloten partij, verstandig om vooraf even te bellen (0595-252160) of te mailen (spijslokaalwarffum@gmail.com) met Het Spijslokaal.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !