Jazzformatie Billie Blue tijdens vrijdagavondcafé Huiskamer Warffum

WARFFUM – Vrijdag, 27 oktober, is het weer ‘Laatste-vrijdag-van-de-maand-café’ in De Huiskamer van Warffum aan het Noorderkerkpad 13. Dit keer met live jazzmuziek van Team Billie Blue uit Eenrum. Dit duo bestaat uit Ingrid (zang en saxen) en Pjotr op (jazz)gitaar, die we kennen van hun eerdere optredens met Vrij Jazzie.

Ingrid en Pjotr spelen jazz, pop, eigen nummers en covers met een jazzy ondertoon. Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur. Team Billie Blue start om 21.00 uur. Entree is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op zaterdag 28 oktober is er bovendien van 10-12 uur in De Huiskamer weer de Thuistafel voor eenieder die gezellig een kopje koffie of thee wil drinken, met cake of koek en een praatje.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.