Circus Vakland in Middelstum

Circus Vakland zet zijn reis voort over en door Eemsdelta en het Hogeland. Na Baflo, Uithuizermeeden en ‘t Zandt is nu weer gemeente Eemsdelta aan de beurt. Op 5, 6 en 7 juli staan de tenten in Middelstum. ‘Een leven lang leren met Vakland Het Hogeland’ wordt de rode draad in alle activiteiten die onder de vlag van het Circus Vakland gaan plaatsvinden.

In de bekende rood-gele tenten, dit weekend te vinden bij het Hippolytushoes, begint op vrijdag om 15.30 uur met een kinderbingo en ’s avonds wordt de kennis getest in de pubkwis. Op zaterdag 6 juli zijn er twee voorstellingen van de Theatershow ‘Karnivoale’. Deze komische theatershow met een serieuze ondertoon, waarin Frank den Hollander, Alina Kiers, Harry Niehof, Jan Veldman, Carmen Schilstra en André Gubbels spelen, vertelt het verhaal van een circusfamilie die nadenkt over haar toekomst. De eerste voorstelling is ’s middags om 14.30 u, ’s avonds om 19.30 u de tweede. De toegang is gratis, maar via de website www.circusvakland.nl dient er wel een plekje in de tent gereserveerd te worden.

Zondagmiddag 7 juli zijn er twee kinder- en familievoorstellingen van Circus Salto om 13.00 en 15.00 uur. Vanaf het begin van de Circus Vakland weekenden is dit een grote publiekstrekker geworden. Kom kijken naar krachtige acrobaten, sprankelende jongleurs, een hilarische buikspreekact, de hoelahoep, en de humor van Clown Sander. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse circusworkshops en hun talent ontdekken als draadloper, jongleur of diabolo-artiest.

Alle activiteiten zijn gratis. Voor jong en oud is dit een weekend vol circusplezier, mis het niet!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !