Fotowedstrijd VVV Hogeland-Bedum: Wie maakt de mooiste ‘Herfstfoto’ ?

BEDUM – Na een periode van geen extra activiteiten vanwege corona gaat VVV Hogeland-Bedum voor het vierde kwartaal 2020 toch weer aan de slag. Vandaar weer een fotowedstrijd. Gezien de tijd waar je kunt genieten van alles in de natuur, is het onderwerp dit keer ‘HERFST’.

VVV Het Hogeland-Bedum nodigt u van harte uit om één of 2 foto’s in te zenden!. Daarmee ondersteunt u ook het werk van de VVV Het Hogeland. De foto’s kunnen per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een extra stimulans om mee te doen.

Per deelnemer kan men 2 foto’s insturen. Dat kan via email info@vvvbedum.nl. Met naam en adres.

De deelnemers leveren een bijdrage van  3 euro  als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum.  Ben je reeds  donateur van VVV-Bedum of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar, dan betaal je 2 euro als inschrijving. Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie, Kapelstraat 3.

Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal weer met veel plezier de foto’s beoordelen en er een winnaar uit kiezen! Foto’s worden eigendom van VVV Bedum en kunnen in publicaties gebruikt worden.

De winnaar ontvangt een prijsje.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.