Kabouterpad Lauwersmeergebied vernieuwd

LAUWERSOOG – Het kabouterpad in het Lauwersmeergebied is vernieuwd. Voorheen was het pad alleen geschikt voor kinderen van drie tot en met zes jaar, maar dankzij de inzet van vrijwilligers is vanaf aankomend weekend het pad ook voor kinderen tot en met acht jaar te bewandelen.

Op het vernieuwde kabouterpad kunnen kinderen hun vogelkennis testen en leren ze door ‘kabouters’ iets meer over de sterrenhemel. Bij de vernieuwing is ook gedacht aan de (groot)ouders en/of verzorgers: op meerdere plekken aan het vijftienhonderd meter lange pad zijn zitplekken geplaatst.

Alle informatie over kosten, uitgifte van de routekaart en openingstijden is te vinden op de website van het Lauwersmeer.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !