St. Maarten in Leens: ga niet naar de winkels

LEENS – Ook de Sint Maartenviering in Leens wordt getroffen door de coronacrisis. De winkeliersvereniging en dorpsbelangen roepen om op 11 november niet langs de winkels te gaan voor de traditionele zang-en-versnapering. “We zijn bezig met een verrassing, maar wat dat is maken we later pas bekend,” zo laat men weten.

De organisatoren dringen er bij de ouders en kinderen op aan om vanwege de coronaregels niet naar de winkels te komen. Het is dan niet meer mogelijk om goed de regels in acht te nemen en de veiligheid te garanderen. “We vinden het heel jammer dat we dit jaar de traditie moeten onderbreken, maar er zit niets anders op,” aldus de organisatoren: “Kom alleen naar de winkels voor de boodschappen.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !