Adorp heeft eigen Sinterklaasjournaal

Adorp – Dit jaar gooien de geldende coronamaatregelen roet in het eten voor wat betreft het organiseren van een groots welkomstfeest voor Sinterklaas in Adorp, met vele verdrietige kinderen als gevolg. Het Sinterklaascomité in Adorp gunt alle kinderen een hele leuke Sinterklaastijd. Daarom heeft het comité als alternatief voor de intocht iets anders geregeld, een eigen Adorper Sinterklaasjournaal.

Het Adorper Sinterklaasjournaal is van vijftien november tot en met drie december dagelijks om zes uur ’s avonds te bekijken op adorp.com. In de filmpjes zijn de belevenissen van de Sint en de Pieten te volgen in aanloop naar hun bezoek op vier december aan basisschool obs De Wierde en Thuishuis Klein is Fijn. Gaat het allemaal wel goedkomen met de cadeautjes voor de kinderen in Adorp?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !