Nieuwste album Lucas & Gea voor Dirk

WINSUM – Vorige week donderdag in het radioprogramma “ Van Twee tot Vijf ”van Omroep het Hogeland werd men tijdens de live-uitzending verrast met een telefoontje van niemand minder dan Lucas Hulshof van het succesvolle duo Lucas & Gea. De zanger kwam met een leuke verrassing, voor een even leuke Winsumer.

Lucas had begrepen dat er iedere donderdagmiddag in het programma van “Twee tot Vijf”, met Piet Tuinman en Johan Patje, speciaal een plaat wordt gedraaid voor Dirk de Vries. Dirk is een ontzettende fan van Lucas & Gea. En als dit tweetal een optreden verzorgt In Winsum, wat ze overigens al meer dan twintig jaar doen, meestal met de Baistemaart, dan is Dirk dansend, op het podium, naast Lucas & Gea, aanwezig. Dirk is dan meestal uitgedost met een hoedje op z’n hoofd, een bloemenkrans om z’n nek en een roze bril op z’n neus.

Naast dat Lucas via het radioprogramma de hartelijke groeten deed aan Dirk en hem dankte voor zij trouwe fanschap, ook namens Gea natuurlijk, had Lucas ook nog een verrassing voor Dirk in petto, namelijk het nieuwste album van Lucas & Gea, “Dromer” met nummers als, “Kijk wat vaker om je heen”, “Elke steen”, “Ogen zeggen meer dan 1000 woorden” en uiteraard “Dromer”.

Dinsdagmorgen mocht Dirk het album van zijn “Toppers” in ontvangst nemen van Piet Tuinman, programmamaker van het donderdagmiddag programma “Van Twee tot Vijf”.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !