Romy Vos wint zelf ontworpen WinSummer zonnebril

WINSUM – Direct nadat Winsum tot ‘Allermooiste dorp van Nederland’ was verkozen, d.d. 17 augustus, organiseerde Roling Optiek aan het dorpsplein de wel heel originele wedstrijd ‘Ontwerp de WinSummer zonnebril’. Uit de 15 ingezonden ontwerpen werd de 11-jarige Romy Vos uit Winsum tot winnaar verkozen.

Het ontwerp en het resultaat: De W (van Winsum) en de molens, kerken en De Boog bewerkt in de bril

De jury vond haar ontwerp het meest “specifiek Winsum”. Zij ontving donderdagmiddag uit handen van Inge van der Maten – mede-eigenaar Roling Optiek – de speciaal vervaardigde bril (de limited edition, met Rodenstock gepolariseerde glazen) en kan voortaan met dit uniek exemplaar het zonlicht te lijf gaan of ……… gewoon ‘cool zijn’.

Foto’s: Auwert Postmus

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !