Speuren rond Kerst in Oosterhuisen

BAFLO – Eerder dit jaar werd het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi ‘Bavvelt ien’t zaand’ gecanceld wegens de coronaperikelen en ook ‘Klapboemsterhuisen’ – het carbidschieten op oudjaarsdag – zal dit jaar geen doorgang vinden, maar Initiatiefgroep Oosterhuisen gaat tóch nog wat organiseren dit jaar.

Ronald Benninga: “We kunnen natuurlijk niet helemaal niets doen dit jaar. We hebben daarom besloten om een fotospeurtocht uit te zetten, waaraan iedereen mee kan doen. Van 21 tot 31 december kan jong en oud speuren in de wijk Oosterhuisen in Baflo.”

De ‘spelregels’

Naast de woning aan de Buizerd 32 staat een kist met hierin de uitleg. Kosten: slechts 0,50 cent (in het bakje doen in de kist). Je loopt speurend door onze wijk, op zoek naar details van foto’s. Houd je aan alle regels van de RIVM: houd 1,5 meter afstand, loop met z’n tweeën. Er zijn makkelijke maar ook moeilijke opdrachten. Bij de Blauwe Reiger 50 lever je je materialen weer in.

Er zij drie prijzen te verdelen onder de beste speurders.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !