Gert van Duinen nieuwe hoofdtrainer SV Bedum

BEDUM – Gert van Duinen is door het bestuur van SV Bedum met ingang van 1 januari 2021 benoemd als nieuwe hoofdtrainer van de eerste selectie voor het restant van het seizoen 2020/2021. Hij volgt hiermee Remy van der Wal op. Van Duinen is geen onbekende binnen de vereniging. Bij CVVB, dat met VV Bedum fuseerde tot de huidige voetbalclub, was hij in 2009-2011 werkzaam bij de jeugd.

Van Duinen was voornemens om dit seizoen een sabbatical te houden. Als echt voetbaldier ging het bloed toch weer sneller stromen en is hij blij om weer op het veld te mogen staan.

Voor het sabbatical was hij 3 seizoenen lang actief als hoofdtrainer bij HZVV. Daarvoor heeft hij ook in wisselende functies bij diverse clubs van naam gewerkt.

“Wij hebben Gert in de afgelopen gesprekken leren kennen als een zeer ambitieuze trainer die weet wat hij wil en kan bogen op veel trainerservaring” aldus voorzitter Jan-Jurjen Timmer, die veel vertrouwen heeft in een goede samenwerking. “Het bestuur wenst Gert veel plezier, maar vooral ook resultaat in de tweede klasse.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !