Veel winnaars bij eerste editie COOP-Cup VV Eenrum

EENRUM – Zoals bekend wordt er inmiddels alweer een tijdje niet gevoetbald op de Nederlandse amateurvelden in competitie verband. Echter mogen jeugdspelers gelukkig wel ‘gewoon’ trainen en ook onderling kan er een hoop georganiseerd worden. Dit laatste doet de jeugdafdeling van VV Eenrum de afgelopen weken zeer nadrukkelijk.

We hebben een uitdagend programma neer kunnen zetten verteld Dimietri Meijer, hij is een van de drijvende krachten achter de jeugdafdeling van V.V. Eenrum. Dimietri glundert als ie over de afgelopen weken verteld: “Natuurlijk hadden we liever gewoon competitie gespeeld, maar ja het is niet anders en dan zijn wij hier in Eenrum van het omdenken.”

Dimietri is samen met Kor Nienhuis en Alices Buijsert zeer actief geweest – met uiteraard de ondersteuning van vele andere vrijwilligers –  om een mooi programma neer te zetten. “We hebben als het ware onze eigen competitie gespeeld, maar ook een zaterdag met een deel van de jeugd een bootcamp onder de deskundige leiding van Stefan van der Horn gedaan. De jongere jeugd heeft toen een techniektraining gehad van Klaas van der Ploeg, onze hoofdtrainer van zondag Heren 1.”

Dimitrie vervolgt: “Eigenlijk zijn we vanaf het begin van de uitbraak van Corona aan het kijken geweest wat wel kan en daarop hebben we geanticipeerd. Voor de zomer en in de zomer hebben we tal van activiteiten georganiseerd, ook heel belangrijk om een ieder verbonden te houden met ons als vereniging. Er zit ontzettend veel energie in de vereniging en dat merk je aan alles. Vanuit het bestuur gaan ze er volle bak tegenaan en zorgen ze voor de juiste ondersteuning en dit werkt qua enthousiasme zeer aanstekelijk. Zo hebben we onlangs ook een mooie Sinterklaas-actie voorbereid en daar ging het bestuur direct volle bak in mee.”

De COOP-Cup van afgelopen zaterdag was ondanks het ontzettend gure herfst weer een groot succes, in iedere leeftijdscategorie werd er gestreden om de felbegeerde bekers. Er was een leuk parcours uitgezet met o.a. een penalty shoot out, maar bijvoorbeeld ook een snelheidsmeter, om te zien hoe hard je nou werkelijk op dat doel weet te schieten. “Alles bij elkaar kijken we terug op een zeer geslaagde dag op onze super mooie nieuwe voetbalvelden”, besluit een tevreden Dimietri.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !