CD-presentatie Stefan van de Sande op Andledon

DEN ANDEL – Singer-songwriter Stefan van de Sande presenteert aanstaande zondag (29 november) zijn nieuwe cd ‘Outsider’ op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg te Den Andel. Het album is in sterke mate geïnspireerd door het buitenleven dat de singer-songwriter de laatste tijd heeft geleid.

Regelmatig reist de van oorsprong Zeeuwse singer-songwriter door Europa om zijn liederen over liefde, leven, pijn en geluk ten gehore te brengen. In zijn muziek zijn duidelijk invloeden te horen van grootheden als Bob Dylan en Neil Young. Maar Van de Sande heeft onmiskenbaar zijn eigen folkstijl en melodielijnen ontwikkeld. Het ene moment is hij ingetogen en dromerig, het andere moment vlammend.

De songs van zijn nieuwe cd ‘Outsider’ zijn in sterke mate verbonden met de natuur. Het buitenleven dat hij de laatste maanden heeft geleid, heeft hem laten nadenken over de oorsprong van de mens. “We zijn als mensen ontstaan en gevormd door de natuur en dus niet door computers en niet door technologie,” aldus Van de Sande. “Daarom liggen vele antwoorden in de meest wonderbaarlijke high tech die er bestaat: Moeder Natuur.” Het buitenleven confronteerde hem met de pracht en de wildheid van de natuur, en dat inspireerde hem uiteindelijk tot de vijftien songs van het album ‘Outsider’. De cd is mede tot stand gekomen met medewerking van zangeres Asya Pritchard.

De cd-presentatie door Stefan van de Sande start zondag 29 november om 15:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Vanwege de geldende coronamaatregelen en het beperkte aantal stoelen dienen gasten van tevoren een kaartje te reserveren via info@andledon.nl. De toegang tot het optreden is niet gratis.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !