Postcodeloterij, Albert Heijn en Voedselbank het Hogeland

WINSUM – Enkele weken geleden meldde Voedselbank het Hogeland in deze krant dat de Postcodeloterij pasjes ter waarde van € 12.50 aan haar leden verstrekt. Voor dit bedrag kunnen de leden vegetarische voedselproducten kopen. Echter omdat er in veel plaatsen geen filiaal van AH is, maar ook omdat veel mensen niet vegetarisch willen eten, hebben veel AH-klanten de pasjes opgestuurd naar Voedselbank het Hogeland.

In drie weken tijd zijn er inmiddels 170 pasjes bij de voedselbank geland.  Ook hebben AH-klanten hun pasjes soms, zonder vegetarisch te hebben gewinkeld, bij de caissieres van AH achtergelaten. Hiermee is het totaal van 220 pasjes bereikt hetgeen in totaal een waarde van   € 2750.00 heeft. Een geweldig resultaat waar Voedselbank het Hogeland iedereen, die een pasje doneerde, heel hartelijk voor wil bedanken.

Op de foto: Wouter Jansen van Albert Heijn (links) overhandigt één van de vijfhonderd dozen rijst en driehonderd dozen pasta’s, die o.a. van dit grote bedrag zijn gekocht, aan Alrich Nienhuis (Voedselbank het Hogeland).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !