Ruilkring Hogeland maakt er iets feestelijks van

HET HOGELAND – December feestmaand staat in een heel ander licht nu corona ons dwingt om voorzichtig te blijven met contacten. Ruilkring Hogeland laat zich echter niet weerhouden om vrijgevig te zijn.

Het is hartverwarmend om te ervaren dat veel leden bijgedragen hebben aan de promotie-actie. Hierbij wordt bovenop de gebruikelijke 30 gratis pangels als startsaldo tijdelijk een verrassingspakket aan de eerste 30 nieuwe leden uitgedeeld.

Zo hoopt Ruilkring Hogeland jou te stimuleren je aan te sluiten. Aarzel je nog, omdat je in de stad Groningen woont of net buiten gemeente Het Hogeland? Ook jij bent van harte welkom!

Juist in tijden van beperkingen, vinden leden elkaar in mogelijkheden. Sluit je aan bij Ruilkring Hogeland als je de volgende zaken ook belangrijk vindt:

  1. Elkaar goederen en diensten aanbieden
  2. Assistentie vragen aan een ander
  3. Spullen lenen i.p.v. alles zelf aanschaffen is duurzaam omgaan met de wereld
  4. Uitbreiden van contacten

Pangelen

Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar, zonder dat daarbij geld komt kijken. Er wordt betaald met een virtuele munt, de pangel. Degene die pangels ‘verdient’ kan hiermee bij een ander lid ook weer iets ‘kopen’. Dit is dus een gelijkwaardige vorm.

Ruilkring Hogeland biedt een platform om elkaar te vinden in Vraag & Aanbod.

Kijk maar eens op: www.ruilkringhogeland.nl (met verbeterde zoekfunctie!)

en www.facebook.com/ruilkringhogeland

Sinds de corona-beperkingen kunnen er geen maandelijkse bijeenkomsten worden gehouden. Wel wordt er elke maand een leuke nieuwsbrief aan alle leden en vrienden van Ruilkring Hogeland. Daarnaast blijkt ook de WhatsApp-groep een gouden greep voor ruilactiviteiten. Een derde van de leden neemt hieraan deel. Er gaat natuurlijk niets boven elkaar echt ontmoeten, maar daar zullen de leden nog een poosje geduld voor moeten hebben. In januari kunnen leden videobellen. Wie mee wil doen moet zich even aanmelden met 06-nummer via het contactformulier op de website. Je ontvangt daarna de inbel-instructies.

Wil je meer weten?

Stel je vragen via het contactformulier op de website. Je ontvangt dan nadere informatie. Liever iemand van het bestuur spreken? Geef dan aan dat je gebeld wil worden en op welk nummer.

Houd de ‘Agenda’ op de website in de gaten, want als er positieve ontwikkelingen rond het virus zijn, kan het ontmoeten wellicht weer opgestart worden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !