Wibrand Brontsema maakt indruk tijdens blind auditions The voice

AALSMEER/GRONINGEN – De in Uithuizen geboren en opgegroeide Wibrand Brontsema heeft vrijdagavond tijdens de blind auditions van The voice of Holland grote indruk gemaakt. Hij had maar een paar seconden nodig om jurylid Anouk te overtuigen. 

Met het prachtige ‘Another Love’ van Tom Odell deed de 24-jarige jongerenwerker uit Groningen ook de stoelen van mede-juryleden Waylon en Jan Smit draaien. Lovende woorden vielen hem na afloop ten deel. Voor het optreden en commentaar van de jury klik hier.

Vorig jaar deed de Groninger ook al mee aan TVOH, maar wist hij met ‘Onderweg’ van Abel nog geen indruk te maken en bleven de stoelen onberoerd. Na een jaar hard werken is dat nu dus heel anders en mocht hij uit drie juryleden een coach kiezen, die hem gaat begeleiden en proberen verder te brengen tijdens de muzikale talentenjacht van RTL. Het werd de Haagse rockbitch Anouk, die als eerste haar stoel had gedraaid.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !