Informatieavonden bij Terra Winsum

WINSUM – Op 7 en 8 december organiseert Terra Winsum informatieavonden voor ouders/verzorgers van groep 7 en 8 leerlingen van het (speciaal)basisonderwijs. Op deze avonden krijgt u meer te weten over de stap naar het voortgezet onderwijs.

Terra Winsum is een christelijke school met een gevarieerd onderwijsaanbod waarin de leerling centraal staat.

Maandag 7 december: online informatieavond

Helaas kunnen bepaalde activiteiten op onze locatie(s) dit jaar niet door gaan. De informatieavonden voor het vmbo-groen en het Groene Lyceum, worden daarom online verzorgd. Deze online informatieavonden starten om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar winsum.voterra@terra.nl of door te bellen met onze administratie via 0595- 44 70 70.

Dinsdag 8 december: fysieke informatieavond

Op 8 december kunnen ouders wel op de locatie Praktijkonderwijs terecht. Natuurlijk op gepaste afstand én op afspraak (er is een maximum aantal mensen dat zich kan aanmelden). U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar pro.winsum@terra.nl of door te bellen met onze administratie via 0595- 44 70 80. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur begint vervolgens de informatieavond.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !