Informatieavonden bij Terra Winsum

WINSUM – Op 7 en 8 december organiseert Terra Winsum informatieavonden voor ouders/verzorgers van groep 7 en 8 leerlingen van het (speciaal)basisonderwijs. Op deze avonden krijgt u meer te weten over de stap naar het voortgezet onderwijs.

Terra Winsum is een christelijke school met een gevarieerd onderwijsaanbod waarin de leerling centraal staat.

Maandag 7 december: online informatieavond

Helaas kunnen bepaalde activiteiten op onze locatie(s) dit jaar niet door gaan. De informatieavonden voor het vmbo-groen en het Groene Lyceum, worden daarom online verzorgd. Deze online informatieavonden starten om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar winsum.voterra@terra.nl of door te bellen met onze administratie via 0595- 44 70 70.

Dinsdag 8 december: fysieke informatieavond

Op 8 december kunnen ouders wel op de locatie Praktijkonderwijs terecht. Natuurlijk op gepaste afstand én op afspraak (er is een maximum aantal mensen dat zich kan aanmelden). U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar pro.winsum@terra.nl of door te bellen met onze administratie via 0595- 44 70 80. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur begint vervolgens de informatieavond.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.